„U” BT Cluj întâlneşte mâine seară BC SCM Timişoara! Silvăşan: „Gândurile noastre sunt doar la victorie”

U-Banca Transilvania va întâlni luni seară, 10 decembrie, începând cu ora 18:00, în BT Arena, formaţia BC SCM Timișoara, în etapa a IX-a din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Urmează meciul cu Timișoara, o echipă nu în cea mai bună perioada a ei, însă nu o echipă slabă. Am văzut că Mișa nu mai e antrenor și îmi pare rău pentru el. Îi urez succes în continuare oriunde ar merge. Pentru noi și acest meci e foarte important, nu dorim să mai facem pași greșiti. Gândurile noastre sunt doar la victorie și sper să reușim să o obținem. Alte probleme de lot decât cele cunoscute nu sunt și sper să nici nu apăra până la ora jocului”, a declarat antrenorul Mihai Silvăşan.

Biletele pentru meci s-au pus în vânzare pe platforma bilete.ro și din aplicația mobilă U-BT powered by Aegon. Prețul biletelor este de 12 lei. Elevii și studenții beneficiază de 50% reducere la casieria BTarena.

U-Banca Transilvania se află pe locul 3 în Grupa A, cu 14 puncte, la un punct distanţă de liderul SCM U Craiova şi la egalitate cu CSU Sibiu. Clujenii au şase victorii şi două înfrângeri.

Foto © Sandor Manases / u-bt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.