„U” BT Cluj-Napoca, înfrângere drastică la Timișoara! Duminica viitoare vine campioana Oradea în BT Arena!

Baschetbaliștii clujeni au avut parte de un nou duș rece în deplasare, suferind o înfrângere drastică duminică seara, 3 februarie, pe terenul grupării BC SCM Timișoara, scor 80-78 (26-20, 16-17, 23-15, 15-26), într-o partidă care a contat pentru etapa a 3-a a grupei roșii din faza secundă a Ligii Naționale.

Deși diferența de valoare a fost net superioară în favoarea trupei lui Silvășan, timișorenii au fost cei care au controlat jocul și, cel puțin în primele două sferturi, s-au aflat la conducere pe tabelă, intrând la pauza mare în avantaj (42-37).

Clujenii nu au reușit să se trezească nici în sfertul al treilea, fiind surclasați din nou, gazdele reușind să pună 23 de puncte pe tabelă, față de cele 15 ale oaspeților, iar scorul arăta înaintea ultimului act 65-52. Alb-negrii au reușit să se apropie în sfertul patru și să reducă din diferență, dar nu suficient cât să își asigure victoria.

Dykes a fost, din nou, cel mai bun marcator, cu 20 de puncte, urmat de Washburn (17), Easley (16), Dorsey (12), Rasic (11), Torok (10), Calnicenco (2) și Mureșan (1).

Etapa viitoare, U-Banca Transilvania va primi vizita campioanei en titre CSM Oradea, duminică, 10 februarie, de la ora 18:00, în BT Arena. Meciul va fi transmis și de Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.