Înfrângere previzibilă pentru voleibalistele „U” NTT Data Cluj în meciul cu campioana Alba Blaj

Voleibalistele de la „U” NTT Data Cluj au suferit o înfrângere previzibilă în fața campioanei en titre CSM Volei Alba Blaj, scor 0-3, într-o partidă care a contat pentru etapa a XII-a a Diviziei A1.

Scorul pe seturi a fost 14-25 / 19-25 / 17-25.

După un prim set câștigat en fanfare de oaspete, setul secund a fost ceva mai disputat, iar clujencele pregătite de Luminița Trombițaș au avut o evoluție mult mai curajoasă, însă diferența de valoare a Blajului și-a spus cuvântul.

„Studentele” au început setul trei foarte bine și chiar au avut un avantaj pe tabelă la 4-1, respectiv 8-4, dar oaspetele și-au revenit și și-au asigurat victoria.

„Diferența de valoare s-a văzut, am încercat să ținem pasul cu ele și ne-am străduit să facem un joc cât mai bun. Fetele sunt foarte ambițioase, mergem înainte și trebuie să ne facem treaba și să ne pregătim pentru meciurile care urmează”, a declarat antrenoarea Luminița Trombițaș.

„U” NTT Data Cluj va întâlni etapa viitoare gruparea Dinamo București, vineri, 8 februarie, de la ora 17:00, meciul fiind transmis de Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.