U-BT Cluj-Napoca înfruntă CSU Sibiu în această seară, la Sala Polivalentă

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj are șansa de a se menține pe primul loc dacă va învinge formația CSU Sibiu în această seară, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj, în cadrul etapei a 14-a.

Antrenorul principal al U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, alături de jucătorul Maxym Pustozvonov, au prefațat întâlnirea.

„După înfrângerea de miercuri, din cupele europene, nu avem timp să plângem, pentru că urmează pentru noi un meci poate mai important în campionat, cu Sibiul. Va fi un meci în care trebuie să fim sută la sută, atât fizic, cât și mental. Va fi un meci greu, la fel ca și cel cu Fehervar, un meci fizic. Până la ora jocului trebuie să fim pregătiți atât fizic, cât și mental pentru această partidă, chiar nu avem timp de plâns! Urmează o perioadă grea pentru noi, pentru că până la finalul campionatului vom avea câte două meciuri pe săptămână. Trebuie să ne obișnuim cu ritmul acesta și să ne adaptăm indiferent de problemele pe care le avem sau ce se întâmplă într-un meci sau altul. Trebuie să mergem mai departe și să abordăm fiecare meci la victorie”, a susținut Silvășan în cadrul unei conferințe de presă.

MAXYM PUSTOZVONOV, jucător:

„Nu avem timp de pierdut după meciul cu Alba Fehervar, acum trebuie să ne concentrăm pentru următorul meci din campionat, cel cu Sibiul. Trebuie să mergem mai departe, luăm fiecare meci pas cu pas. Vrem să fim concentrați și să câștigăm partida de sâmbătă, cu Sibiu, este un meci important pentru noi”
.

Program bilete pentru meciul U-Banca Transilvania – CSU Sibiu:

Sâmbătă, 14 ianuarie:

  • de la ora 10.00 – 16.00 la Info Point (intrarea de pe strada Uzinei Electrice, intrare birouri/media)
  • de la ora 16.00 – 21.0 la casa de bilete a Sălii Polivalente

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar elevii, studenții posesori de card Omnipass și posesorii de card Beard Brothers: 5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.