„U” BT Cluj-Napoca susține copiii cu autism

Asociația „Autism Transilvania” va oferi spre vânzare la meciul de sâmbătă, 13 decembrie, dintre „U” BT Cluj-Napoca și Energia Târgu Jiu, o serie de produse – jucării de plus, produse de papetărie și birotică, articole sportive, odorizante etc., în cadrul acțiunii „Ne pasă”, prin care clubul „U” BT Cluj reafirmă nevoia de implicare a tuturor în viața societății.

jucarii de plus copii cu autism

Produsele au preturi cuprinse intre 1 si 15 lei si vor putea fi cumparate de la Sala Polivalenta, la intrarea spectatorilor. Banii strânși din vânzarea produselor vor fi folosiți pentru sprijinirea copiilor cu tulburări din spectrul autist din cadrul asociației.

Scopul Asociatiei „Autism Transilvania” este acela de a de a oferi o sansa de recuperare si integrare in societate cat mai multor copii, indiferent de situatia lor financiara.

De asemenea, Milena Prună, președinele Asociației Autism Transilvania va face angajarea la meciul cu Energia Targu Jiu din această seară, de la ora 20:30.

La Centrul de Autism Transilvania sunt tratati în prezent 73 de copii dintre care 28 sunt cazuri sociale care provin din familii monoparentale sau din familii cu multi copii. Scopul Asociatiei „Autism Transilvania” este acela de a oferi o sansa de recuperare si integrare in societate a cat mai multor copii, indiferent de situatia lor financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.