„U” BT Cluj-Napoca, victorie cu Steaua București!

U-Banca Transilvania a câștigat confruntarea disputată sâmbătă, 15 decembrie, la București, cu Steaua, scor 73-81 (16-21, 18-13, 18-23, 21-24), într-o partidă care a contat pentru etapa a 11-a a Grupei A din Liga Națională. 

Clujenii au început în forță partida de la București și s-au instalat la conducere pe tabelă încă din debutul ei, câștigând primul sfert cu un avantaj de cinci puncte. Gazdele au evoluat mult mai curajos în sfertul secund și s-a intrat la pauza mare la egalitate (34-34). 

În partea a doua s-a mers cap la cap, iar „U” BT Cluj a avut un avantaj minim pe tabelă, reușind să și-l păstreze până la final.

Cel mai bun marcator de la U-Banca Transilvania a fost Kyndall Dykes, cu 21 de puncte, urmat de Jason Washburn (18 pct), Andrei Calnicenco (15), Kuti Nandor (15), Stanimir Marinov (14), Darrin Dorsey (6), Rolland Torok și Tony Easley, ambii cu câte un punct.

„O victorie muncită cu o echipă incomodă. Mă bucur mult că indiferent de problemele pe care le avem în timpul meciul, arătăm caracter și mentalitate de învingători. Mă bucur că am reușit să-l introducem și pe Dorsey, chiar dacă nu a avut decât 2 antrenamente cu echipa”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan la finalul jocului.

Etapa viitoare, U-BT Cluj va primi vizita formației Dinamo București, sâmbătă, 22 decembrie, la BT Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.