„U” BT Mobitelco a devenit primul club de baschet din România cu aplicaţie pentru smartphone

Suporterii au la dispoziţie începând de astăzi aplicaţia oficială „U” Mobitelco pentru telefoanele mobile cu Android şi iOS, prima aplicaţie de acest fel a unui club de baschet din Romania.

aplicatie U Mobitelco Cluj

„U” BT Mobitelco îşi va ţine la curent fanii cu toate noutatile legate de echipa prin noua aplicaţie de mobil, dezvoltată de compania clujeană Qubiz.

In zilele noastre, peste 5 milioane de telefoane mobile de tip smartphone sunt in functiune in Romania, asadar este fireasca preocuparea clubului „de a veni in intampinarea fanilor pe cat mai multe canale de comunicare posibile”.

„Am onoarea de a va prezenta noua aplicatie pe care dezvolta-o impreuna cu clubul „U” Mobitelco. Este plima aplicatie pe mobil dezvoltata de un club de baschet din Romania. Principalul scop este de aduce o comunicare mai buna intre club si suporteri. Avand in vedere faptul ca majoritatea suporterilor clubului au dispozitive mobile si mai ales smartphone, s-a ajuns la concluzia ca ar fi utila o aplicatie pe aceste dispozitive. Aplicatia este valabila si disponibila atat pe Android cat si pe Iphone, o puteti gasi deja in store. Aplicatia are ca functionalitati din cele mai diverse, si unul dintre cele mai importante este disponibilitatea de a vedea ultimele stiri publicate, cu posibilitatea de a fi notificat atunci cand se posteaza o noua stire”, a declarat Gabriel Lupas, reprezentantul companiei Qubiz.

Aplicaţia poate fi descărcată  pentru Android şi iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.