„U” Cluj a reînceput pregătirea pentru 2017 și așteaptă promovarea în Liga a 3-a

Universitatea Cluj s-a reunit luni, 23 ianuarie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, unde a efectuat primul antrenament din noul an.

Antrenorii Marius Popescu și Zsolt Szilagyi au avut sub comandă 26 de jucători la prima ședință de pregătire, între ei regăsindu-se două dintre cele trei achiziții, Claudiu Rogozan și Marius Ionescu. Celălalt fotbalist sosit de la Unirea Jucu, Tinuț Budăcan, a lipsit motivat, din cauza unei răceli, asemeni fundașului Octavian Abrudan, de altfel. La antrenament au asistat câteva zeci de fani ai echipei, care au aprins mai multe torțe și au cântat minute bune.

„Din păcate, Budăcan și Abrudan sunt gripați, au lipsit astăzi, dar sper să îi am la pregătiri cât mai repede. A fost un antrenament de reacomodare la efort, după vacanța de iarnă. Sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat toți băieții”, a declarat Marius Popescu.

„U” Cluj va continua pregătirea pe plan local, iar în perioada următoare va disputa o serie de meciuri amicale. Primul test al „alb-negrilor” este programat sâmbătă, 4 februarie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, cu CSM Hunedoara (Liga a IV-a).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.