„U” Cluj a scos o remiză albă pe terenului Snagovului pe un teren execrabil!

Universitatea Cluj a obţinut doar o remiză albă, duminică, 18 noiembrie, la Ghermăneşti, cu Sportul Snagov, pe o suprafaţă de joc impracticabilă şi au coborât pe locul 6 în Liga 2, după ultimele rezultate ale rundei cu numărul 17.

Denivelat şi lipsit de iarbă în numeroase porţiuni, gazonul a îngreunat construcţia şi controlul balonului, în ceea se dorea a fi, cel puţin teoretic, derby-ul de clasament al etapei. În aceste condiţii, prima repriză a fost una lipsită de ocazii notabile, iar fazele spectaculoase au lipsit cu desăvârșire.

Scenariul a fost tras la indigo până în minutul 65, când „studenții” pregătiți de Mircea Cojocaru au izbutit să-şi creeze primele ocazii importante. Mai întâi, unul dintre fundaşii ilfoveni a deviat puţin peste transversală şutul lui Goga, iar după numai două minute Iacob s-a întins şi a respins în corner voleul expediat de Taub, din marginea careului. „U” a mai trecut o dată pe lângă deschiderea scorului, în ultimul sfert de oră, când portarul Snagovului şi-a salvat din nou echipa şi a parat execuţia lui Ene. Pe final, Huiban a scăpat periculos în banda dreaptă şi a căzut în careu, uşor incomodat de Berci, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, în timp ce Goga a tras în blocajul unui adversar, dintr-o poziţie ideală.

S-a terminat 0-0, Universitatea strânge 34 de puncte şi se menţine neînvinsă în mandatul lui Mircea Cojocaru, dar coboară până pe poziţia a şasea, după ce FC Argeş s-a impus la limită pe terenul „Bătrânei Doamne”, UTA Arad (2-1).

Duminica viitoare, la ora 15:30, pe Cluj Arena va veni CS Baloteşti.

Iată cum a arătat primul „11” al „Şepcilor roşii”:

Dur Bozoancă – A. Coman, Cordoş, Abrudan, Berci – Giurgiu, Sepsi – Ene (80, Haţiegan), Goga, Taub (85, Florescu) – Gavra (71, M. Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.