„U” Cluj a zdrobit Vulturul Real Fundătura în faza județeană a Cupei României

Universitatea Cluj a câștigat cu un scor zdrobitor partida de duminică, 23 aprilie, scor 13-0, din faza județeană a Cupei României, cu formația Vulturul Real Fundătura. 

Pe o ploaie măruntă și rece, mai ales în repriza a doua, „studenții” au defilat la Iclod și au marcat de 13 ori în poarta ghinionistei echipe.

Cu aproape 1.500 de spectatori în spate, majoritatea fani ai echipei Universității, Brian Lemac a reușit o „dublă” în prima jumătate de oră, apoi Salcău a dus scorul la 3-0, iar Hațiegan a înscris alte două goluri până la pauză.

Recitalul de goluri a „Șepcilor roșii” a continuat și în partea secundă, în ciuda ploii torențiale abătute asupra comunei clujene. Manu a înscris după o acțiune solitară, nou-intratul Pintea a scuturat și el plasa celor din Fundătura, iar Salcău a dus scorul la 8-0, un minut mai târziu. „U” nu s-a oprit acolo, însă. Hațiegan l-a învins în alte două rânduri pe nefericitul Ciolomic, Pintea a izbutit, la rândul său, „dubla”, lista marcatorilor fiind completată, până a finalul partidei, de Salcău și Takacs.

Antrenorul Marius Popescu a aliniat următoarea formulă:

Man (67, Rus) – Potcoavă, Abrudan (64, Telcean), Ionescu, Manu – Giurgiu (59, Păcurar), Rogozan – Takacs, Hațiegan, Salcău – Lemac (68, Pintea).

Semifinalele Cupei României sunt programate în luna mai, iar finala după ultima etapă a campionatului, la începutul lunii iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.