„U” Cluj, al patrulea succes consecutiv la baschet feminin! Victorie de moral înaintea derby-ului cu Sepsi Sf. Gheorghe!

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a reuşit duminică, 28 ianuarie, a patra victorie consecutivă în Liga Naţională, după ce s-a impus, în deplasare, pe terenul formaţiei CSU Olimpia Braşov, scor 77-80 (23-23 / 21-19 / 18-16 / 15-22), într-o partidă care a contat pentru etapa a 17-a sezonului competiţional.

Meciul a început sub semnul echilibrului în primul sfert, nici una dintre formaţii nu a reuşit să se desprindă decisiv. Abia în actul secund braşovencele au preluat conducerea şi au avut un uşor avantaj, dar elevele pregătite de Dragan Petricevic au evoluat mult mai pragmatic şi determinat după pauză, reuşind să întoarcă soarta meciului şi să obţină victoria care le dă un moral bun înaintea derby-ului de sâmbăta viitoare cu Sepsi Sf. Gheorghe din Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Cea mai bună marcatoare din tabăra Universităţii Cluj a fost Ioana Ghizila, cu 20 de puncte, urmată de Aida Kalusic (20 puncte), Leslie Vorpahl (14 pct.), Olena Samburska (12 pct.), Theairra Taylor (6), Irina Mihaela Parau (5) şi Amanda Clara Thompson (3).

De la Braşov, cea mai bună marcatoare a fost Aiyylah Nicole Handford, cu 26 de puncte, urmată de Kristina Higgins (21 pct), Gabriela Irimia (12), Biljana Pesovic (11) si Silvana Jez (7).

Următorul joc oficial pentru „studente” va avea loc sâmbătă, 3 februarie, cu campioana Sepsi Sf. Gheorghe, în ultima partidă înaintea play-off-ului de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.