„U” Cluj l-a transferat pe Andrei Cordoș

Universitatea Cluj continuă achizițiile pentru întărirea lotului in vederea sezonului 2017-2018 din liga a 3-a. Cel mai recent transfer al clubului este fundașul Andrei Cordoș (29 ani) care revine in tricoul „alb-negru” după o pauză de 8 ani.

Cordos a mai evoluat în carieră pentru echipele Frosinone (Italia), FCM Târgu-Mureș, FC Vaslui, Dinamo București, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani, Maziya S&RC (Maldive) și Luceafărul Oradea.

„Am avut și alte oferte, dar am considerat că acum este momentul oportun să revin la Universitatea Cluj, să ajut și să las ceva în urmă. Pentru mine, ca și clujean, este o mândrie să joc pentru „U”, indiferent de liga în care evoluează echipa. Este foarte important faptul că în acest moment la club există stabilitate și se dorește performanță. Îi cunosc pe majoritatea fotbaliștilor cu experiență de la „U”, cu unii am fost coleg, tot aici, iar împotriva altora am jucat în perioada în care am fost legitimat la alte formații. Îmi doresc să devenim o echipă puternică și să revenim cât mai repede în Liga I”, a declarat Cordoș pentru site-ul oficial, fcuniversitateacluj.ro, la finalul antrenamentului.

„U” Cluj a anunțat despărțirea de un alt fundaș central, Florin Cordoș, imediat după remiza cu CFR II din prima etapă a eșalonului trei.

Foto (c) fcuniversitateacluj.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.