„U” Cluj mai pierde doi jucători de bază. Cipriotul Christou la Petrolul, Viorel Dinu la CS Severin

u-cluj-antrenamentUn nou jucător pleacă de la Universitatea Cluj spre Petrolul Ploieşti, după lotul deplasat de Walter Florian anul trecut. Este vorba de internaţionalul cipriot Christou Paraskevas (28 ani), care se va alătura lotului condus de Cosmin Contra. Marius Popescu îl poate pierde şi pe Viorel Dinu, care negociază astăzi cu CS Severin.

Paraskevas a plecat de la Universitatea Cluj în iarnă, la finele turului de campionat, şi a apelat la FIFA pentru a-şi recupera o datorie de 40.000 de euro. În cazul în care va avea câştig de cauză, Universitatea va fi neprogramată în returul de campionat până nu achită datoria către jucător.

Şi golgeterul Viorel Dinu este aproape de un transfer la o altă formaţie din Liga I. Acesta va sosi astăzi împreună cu impresarul său, Anamaria Prodan, la CS Severin pentru a parafa înţelegerea cu foraţia lui Ionel Gane.

8 goluri a reuşit Dinu în prima parte a sezonului pentru Universitatea.

În ceea ce priveşte managementul echipei, Primăria Cluj-Napoca a convocat astăzi, de la ora 9, o nouă întrunire AGA la sediul clubului, iar fanii au fost invitaţi să ia parte la şedinţă. AGA este foarte probabil să aibă loc deoarece Ioan Mărginean îşi va trimite un reprezentant.

Adunarea Generale şi Extraordinară a Acţionarilor a SC Fotbal Club Universitatea Cluj S.A nu a mai avut loc din vara anului trecut, acţionarul majoritar refuzând să participe pe motiv că negociază cu mai mulţi investitori cedarea clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.