„U” Cluj nu moare! Primul om de afaceri interesat de „șepcile roșii”!

Retrogradată în eșalonul secund și cu mari probleme financiare, Universitatea Cluj continuă să stârnească interesul oamenilor de afaceri din Transilvania.

sediu u cluj

Ultimul nume vehiculat în presa locală ca posibil investitor al „șepcilor roșii” este cel al lui Mihai Giurgiu, care a purtat negocieri intense cu administratorul judiciar Marieta Anastasescu și George Walter, fiul lui Florian Walter.

Giurgiu a declarat într-un interviu pentru știridesport.ro că nu vrea ca acest brand să moară și a precizat că este foarte aproape să preia societatea lui Walter.

„Sunt interesat de preluarea clubului, nu vreau ca acest brand să moară. E singura echipă din România care nu are probleme de imagine şi de brand.

Există o datorie de 4 milioane de euro pe care încerc să mi-o asum. În prima fază, e nevoie de 250.000 de euro pentru ca societatea să nu intre în faliment. Vreau să preiau societatea domnului Walter, pentru că altfel, ar trebui înfiinţată una nouă şi am avea aceleaşi cazuri ca la CSU Craiova sau ACS Poli Timişoara. Mai mult, ar trebui să jucăm în Liga a IV-a, iar eu îmi doresc Liga a II-a”, a declarat posibilul finanţator al „şepcilor roşii”.

Un nou staff tehnic, o nouă conducere

„Am deja un antrenor în minte, am un staff pregătit. Avem un plan concret şi oameni competenţi, cum nu au existat în ultimii ani în fotbalul românesc, care să-l ducă la capăt. În acest moment, suntem în momentul în care căutăm cea mai bună soluţie legală pentru tranzacţionarea societăţii, a pachetului majoritar de acţiuni.

În ultimele 6 luni, la club nu s-a plătit nimic şi s-au făcut datorii de 8 milioane de lei, doar în această jumătate de an! Nu s-au achitat nici ratele pentru planul de reorganizare, salarii, nimic. Voi fi deschis la parteneriate cu primăria, universităţile şi alţi parteneri”, a precizat Giurgiu.

Mihai Giurgiu (36 ani) este acționar al unei firme italiene care produce parapeți metalici pentru autostrăzi și este partener al Școlii de Fotbal Viitorul, condusă de Mihai Georgescu. Potrivit numaiu.ro, Giurgiu este ginerele reputatului antrenor.

Reamintim că „U” Cluj are în momentul de față datorii de aproape 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.