„U” Cluj s-a întors cu un punct din deplasarea de la București, după 1-1 cu FCSB

FC Universitatea Cluj s-a întors cu un punct „acasă” după debutul în Superligă. După 90 de minute, „studenții” reușesc să termine partida cu FCSB cu scorul 1-1, meci disputat pe stadionul Arena Națională. Golurile au fost marcate de Adrian Bălan (minutul 45) și Florin Tănase (minutul 53).

Clujenii încep partida excelent încercând să ducă balonul în careul advers. În minutul 3, Șerban intră periculos cu talpa la tibia lui Tescan, arbitrul Barbu ridicând primul cartonaș galben al partidei.

În minutul 24, Dragoș Tescan înscrie din lovitură liberă și deschide scorul pe Arena Națională, dar golul este anulat după consultarea VAR, imaginile arătând un henț al lui Chipciu.

În minutul 34, Florin Tănase trimite mingea în plasă, dar golul nu este validat, acesta fiind în poziție neregulamentară. În minutul 44 iese din teren Dragoș Tescan, accidentat, și întră în locul său Ely Fernandes.

În minutul 45+4 Ioan Filip trimite balonul în careu pentru Adrian Bălan și acesta reușește să trimită balonul în poartă.

În minutul 53, Andrei Gorcea îl faultează pe Florin Tănase în careu, iar arbitrul dictează penalty după confirmarea din camera VAR. Același Tănase execută lovitura de pedeapsă și reușește să punteze pentru roș-albaștri în minutul 55.

În minutul 89 ies din teren Filip și Bălan, iar în locul acestora intră Pițian și Hlistei. Centralul fluieră finalul meciului în minutul 90+6, tabela indicând scorul 1-1 la finalul primei partide din acest sezon pentru studenți. Duminica viitoare, 24 iulie, FC Universitatea o întâlnește pe Universitatea Craiova de la ora 18:30.

Echipa de start a Universității Cluj:

Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Remacle, Romario Pires, Filip – Tescan, Bălan, Chipciu

Rezerve: Brănescu, Baravykas, Pițian, Bic, Haită, Moraru, Hofman, Hlistei, Ely Fernandes

Antrenor: Erik Lincar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.