„U” Cluj s-a reunit la volei masculin! 8 transferuri realizate de voleibalisti

Echipa de volei masculin s-a reunit joi, 9 august, la sediul clubului, împreună cu cei opt jucători transferați în ultima perioadă. Voleibaliștii se vor antrena pe plan local timp de 10 zile, iar în perioada 20-28 august au programat un cantonament la Izvoare, județul Maramureș.

„După trei luni de vacanță, ne-am reunit azi cu gândul de a fi mai buni în noul sezon și de a obține un loc mai bun în clasament ca cel din sezonul trecut. Au venit jucători noi la echipă, unii cu experiență, alții tineri, care trebuie să progreseze și să ajute echipa. Sperăm să se integreze toți în echipă cât de repede pentru ca relațiile de joc să fie consolidate până la începerea campionatului. Urmează o perioadă de pregătire în care vom merge la Izvoare, iar apoi vom stabili meciurile amicale„, a declarat Răzvan Parpală, antrenorul echipei de volei masculin.

Jucătorii transferați de CS „U” Cluj sunt: Paul Cămui, Silviu Grigoraș, Liviu Râpeanu, Șerban Pașcan, Vlad Negrean, Eduard Catrina, Sergiu Tămășilă și Marius Șoloc.

Primul joc oficial al voleibaliștilor va fi în Divizia A, pe 13 octombrie, cu SCMU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.