„U” Cluj şi CFR II, remiză la debutul în Liga a 3-a! 6200 de spectatori pe Cluj Arena!

Universitatea Cluj a obţinut o remiză la debutul în Liga a 3-a, sâmbătă, 26 august, în nocturnă, scor 1-1 (1-0) cu formaţia a doua a CFR-ului, golurile fiind reuşite de Dorin Goga din lovitură liberă, iar Petruş a egalat cu capul cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar.

Prima repriză a început sub semnul echilibrului, cu o uşoară posesie în plus pentru Universitatea, care a dictat tempo-ul jocului. Veteranul Gabriel Giurgiu a avut primul şut pe spaţiul porţii din marginea careului, reţinut de Rus (’26), iar Goga ar fi putut deschide scorul în minutul 29, însă şutul său a trecut peste poartă.

Cea mai mare ocazie de gol din prima repriză a venit la poarta Universităţii, cu un minut înainte de pauză. „Decarul” lui CFR II, Adrian Pop, a reuşit să cadreze perfect o minge pe poartă dintr-o lovitură liberă de la 20 metri, dar Albuţ a scos de sub transversală (’44). Prima parte a fost lipsită de ocazii importante.

Dorin Goga a deschis scorul în minutul 58 dintr-o lovitură liberă executată perfect de la 20 metri direct în vinclul porţii apărate de Adrian Rus. Feroviarii mici au avut o ocazie importantă de egalare prin Ster, care a scăpat singur în careu, dar a şutat lamentabil peste poartă (’71). Haţiegan, intrat în locul Hordouan în minutul 82, l-a întins serios pe Rus două minute mai târziu cu un şut foarte bun din marginea careului.

CFR II a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 89, după o centrare de pe dreapta care l-a prins pe picior greşit pe Albuţ, iar Alexandru Petruş a reuşit să înscrie cu capul şi a alergat spre micuţa galerie de 15 fani pentru a sărbători golul. Meciul s-a încheiat 1-1.

Fanii „şepcilor roşii” au creat atmosferă de derby adevăratla meciul cu CFR II, încurazându-şi favoriţii pe toată durata partidei, aşa cum ne-au obişnuit până acum. CFR II a fost încurajată pe Cluj Arena de 15 fani.

Echipele de start:

„U” Cluj: Albuț – Takacs, Abrudan, Onicaș, Irimie (Moldoveanu, ’46) – Giurgiu, Micaș – Hordouan (Haţiegan, ’82), Goga, Greu (Lemac, ’77) – Lemnaru (Ursu, ’53)

Rezerve: Dinu, Manu, Hațiegan, Ursu, Lemac, Moldoveanu, Cordoș

Antrenor: Marius Popescu

CFR II: Ad. Rus – D. Ros (Petrila, ’78), A. Pop, Cazan (Baican, ’64), Hetea (Şter, ’46) – Petruş, Giurgean, C. Petruş, M. Bereki – Horj, Chiriţă (Pârv, ’46)

Rezerve: Fărcaş, Şter, Coti, Pârv, Daţ, Băican, Petrilă

Antrenor: Gheorghe Barbu

Spectatori: 6200

Etapa viitoare, Universitatea Cluj va juca, în deplasare, pe terenul formaţiei Unirea Dej, iar CFR II va juca acasă cu Viitorul Ghimbav.

Foto: © Silviu Cristea / facebook.com/FCUCluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.