„U” Cluj va deschide joi, 8 septembrie, Memorialul „Nicolae Martin” la baschet feminin cu reeditarea meciului istoric cu Primigi Vicenza, la Sala Sporturilor „Horia Demian”

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj invită joi, 8 septembrie, de la ora 17:45, fanii baschetului clujean la o reeditare a meciului istoric de acum 30 ani dintre formația „universitară” și Primigi Vicenza 1986 (actual ASDIL Vicenza), la Sala Sporturilor „Horia Demian”, în cadrul Turneului Memorial „Nicolae Martin”.

u-cluj-baschet-feminin-sezon-2016-2017

Reamintim că cele două formații s-au întâlnit în Cupa Campionilor Europeni în 1986, atunci când Universitatea reușea să învingă formația italiană cu scorul de 76-72. Echipa din Vicenza era atunci cea mai puternică din Europa, fiind neînvinsă de trei ani.

Antrenorul grupării ASDIL Vicenza este același de la partida de acum trei decenii, Aldo Corno. Pentru trofeul „Nicolae Martin” din Sala Sporturilor „Horia Demian” se vor mai lupta echipele BC Montana și Aluinvent DVTK Miskolc.

Turneul se va desfășura în Sala Sporturilor „Horia Demian” după următorul program:

8 septembrie:

17:45 – ASDIL Vicenza – „U” Cluj
20:15 – BC Montana – Aluinvent DVTK Miskolc

9 septembrie:

18:00 – „U” Cluj – BC Montana
20:15 – Aluinvent DVTK Miskolc – ASDIL Vicenza

10 septembrie:

14:00 – ASDIL Vicenza –BC Montana
16:15 – Aluinvent DVTK Miskolc – „U” Cluj

One thought on “„U” Cluj va deschide joi, 8 septembrie, Memorialul „Nicolae Martin” la baschet feminin cu reeditarea meciului istoric cu Primigi Vicenza, la Sala Sporturilor „Horia Demian”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.