Tenismenii de la „U” Cluj, Adi Ungur și Dragoș Dima, participă la turnee Challenger

Tenismenii legitimați la Universitatea Cluj, Adi Ungur și Dragoș Dima, participă în această săptămână la turnee Challenger, unde vor încerca să adune cât mai multe puncte în clasamentele lor.

dragos_dima_facebook

În acest moment, Ungur este al doilea român clasament în ierarhia ATP, pe locul 229, cu 233 de puncte și este urmat de Dragoș Dima, care se află pe locul 301, cu 166 de puncte.

Adi Ungur participă la un turneu la Genova, dotat cu premii de 106.000 de euro, iar primul adversar, accesibil, venit din calificări, este Dino Marcan din Croația ( loc 842 ATP).

La Alphen, în Olanda, Dragoș Dima face pasul mult așteptat și joacă la un challenger. Primul meci este programat la dublu, unde face pereche cu Bastian Trinker (Austria), contra favoriților 4, doi belgieni. La simplu, îl va întâlni pe clasatul de pe locul 206, spaniolul Pere Riba.

Pe plan intern, la Chitila Județul Ilfov are loc cel de-al 16-lea Turneu Futures. De la Universitatea Cluj este prezent pe tabloul principal de joc sportivul Alex Jecan la simplu si la dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.