„U” Cluj va întâlni Astra Giurgiu în optimile Cupei României

Universitatea Cluj va întâlni în optimile de finală ale Cupei României pe Astra Giurgiu, conform tragerii la sorţi desfăşurată vineri, la Casa Fotbalului.

Partida se va juca în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, data exactă urmând a fi stabilită în perioada următoare, în funcţie de televizări.

Astra Giurgiu ocupă un provizoriu loc 2 în Liga 1, cu 17 puncte, unul mai puţin faţă de liderul FCSB, iar în „16-imi” s-a impus cu 5-1 pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.

În schimb, până să ajungă în această fază a competiţiei, „studenţii” au trecut, pe rând, de ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistriţa (2-1), ACS Fotbal Comuna Recea (3-1) şi Progresul Spartac Bucureşti (1-0).

Potrivit regulamentului, „Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctual de pedeapsă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.