Michele Ramis, Ambasadorul Franţei la Cluj: „Imaginea României este bună printre investitorii francezi”

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Michele Ramis, a participat, miercuri, la inaugurarea unei noi uzine a filialei române a companiei Pfeiffer Vacuum, situată în comuna clujeană Apahida, scrie AGERPRES.

România este foarte atractivă pentru investitori datorită bunei calităţi a inginerilor şi a muncitorilor şi are în general o imagine bună în mediul investiţional francez, a declarat, ambasadorul Franţei la Bucureşti, Michele Ramis, la inaugurarea unei noi uzine a filialei române a companiei Pfeiffer Vacuum, cu o investiţie de 13 milioane de euro.

„România este foarte atractivă pentru investitori datorită bunei calităţi a inginerilor, a muncitorilor şi sperăm că această investiţie să fie de bun augur şi să atragă alte investiţii după ea. În această dimineaţă am inaugurat alături de ambasadorul Germaniei o nouă instalaţie a întreprinderii Pfeiffer Vacuum, care este o întreprindere franco-germană. Nu este vorba doar despre o nouă instalaţie, ci este o extindere a acestei firme, este o creştere a acestei investiţii”, a declarat diplomatul francez.

Întrebată cum comentează imaginea României din perspectiva oamenilor de afaceri francezi, ambasadorul a precizat că îi încurajează să investească în ţara noastră. „Nu pot să vorbesc în locul investitorilor, dar pot să spun că imaginea României este bună printre investitori francezi. Este o calitate bună aici şi nu pot decât să îi chem cu interes”, a afirmat Michele Ramis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.