U CLUJ: Varianta Falub a căzut pentru postul de antrenor. Urmează Ionuţ Chirilă?

Debutul dezastruos de sezon pentru cei de la „U” Cluj, scor 2-6, în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu, urmat de scandalul dintre managerul general şi Claudiu Niculescu, încheiat cu demisia jucătorului din funcţia de antrenor al echipei, au făcut-o pe Anamaria Prodan să caute soluţii pentru banca tehnică a echipei înaintea partidei  cu Gloria Bistriţa de pe teren propriu.

Deşi a fost tentat să revină la Universitatea Cluj, directorul tehnic al formatiei UTA Arad, Adrian Falub, a refuzat oferta de a reveni la clubul cu care a promovat în primul eşalon în sezonul 2006-2007. Această mutare, dacă s-ar fi concretizat, ar fi fost una pe placul fanilor.

În aceste condiţii, singura variantă a rămas Ionuţ Chirilă, cel care a fost recomandat Universitaţii şi de Mircea Lucescu.

Acesta şi-a prezentat proiectul pe care ar vrea să-l pună în aplicare la Cluj.

„În primul an aş vrea să fac o selecţie riguroasă. Apoi, vreau să creez automatisme de joc, după care în al treilea an vreau titlul în România, obligatoriu! Urmează performanţă în Europa, cu obligativitatea vânzării a doi jucători la echipe tari de pe continent. Astfel, echipa s-ar autofinanţa, iar în locul jucătorilor care vor fi vânduţi trebuie să promovăm tineri pregătiţi să facă faţă în echipă”, a declarat Chirilă.

PROSPORT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.