„U” Cluj, victorie în al doilea amical al iernii! Urmează meciul de sâmbătă cu Dejul!

Universitatea Cluj s-a impus fără probleme miercuri, 31 ianuarie, în al doilea amical al iernii, scor 3-1, cu divizionara a treia Unirea Alba Iulia. 

„Studenţii” pregătiţi de Adrian Falub au început în forţa amicalul de la Alba-Iulia, iar Hațiegan a reluat simplu pentru 1-0, din careul mic, după „assist-ul” lui Hordouan (5). Salcău a majorat diferența cu un șut în forță, sub transversală, două minute mai târziu (7). Scorul ar fi putut să ia proporții până la pauză, însă Lemnaru a fost ghinionistul de serviciu și a rămas 2-0.

Antrenorul Adrian Falub a rulat o garnitură de joc schimbată în partea a doua, în care s-a aprins și nocturna de pe terenul sintetic din Parcul „Babeș”. A treia reușită a lui „U” a purtat semnătura lui Greu, care s-a înălțat și a înscris cu o lovitură de cap, mingea lovind bara din stânga porții înainte să intre în plasă (55). Imediat, Petric a respins șutul lui Goga, scăpat singur cu acesta, în ceea ce a fost ultima ocazie importantă semnată de universitari. Oaspeții au înscris golul de onoare în ultimul minut, la singura lor acțiune mai închegată, prin Selagea, din penalty.

Iată cum au arătat cele două formații trimise în teren de antrenorii Adrian Falub și Marius Suller.

„U” (prima repriză): Dinu – Chiş, Onicaş, Cordoş, Manu – Saroşi, Miholca – Hordouan, Salcău, Hațiegan – Lemnaru. A mai jucat: Văsălie. 

„U” (repriza secundă): Albuț – Takacs, Onicaș, Telcean, Chiș – Florescu, Micaș –  Ursu, Greu, Goga –  Ene. Au mai jucat: Salcău, Lemnaru. 

Sâmbătă, 3 februarie, la ora 12:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” va veni Unirea Dej.

Foto © Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.