„U” Mobitelco a transferat un pivot muntenegrean

boris lalovic„U” Mobitelco BT a bifat transferul pivotului muntenegrean Boris Lalovic. Născut în 1981, pivotul are 2.09 metri înălţime şi a evoluat în cariera în Muntenegru, la Primorje şi Ulcinj, în Cipru la Etha, în Bosnia la HEO şi Zrinjski Mostar, precum şi la Vrsac, în campionatul Serbiei.

Lalovic a evoluat în sezonul trecut la Zrinjski Mostar, în 22 de meciuri, având medii de 35 de minute, 20.5 puncte şi 8,3 recuperări, cifre cu care a ocupat al treilea loc în clasamentul recuperărilor şi al punctelor din campionatul bosniac.

Acesta a jucat în sezonul 2011-2012 pentru formaţia KK Vrsac, doar în campionat, nu şi în Liga Adriatică. Aici a bifat 14 meciuri, cu medii de 27 de minute, 11,1 puncte şi 4,2 recuperări.

„Am ajuns la o înţelegere cu Boris Lalovic, un pivot de 2.09. Sper să joace la noi la fel de bine cum a făcut-o în ultimele două sezoane la Vrsac şi în Bosnia, la Zrinjski Mostar, clasându-se pe locul trei atât la recuperări, cât şi la puncte în campionatul bosniac”, a declarat Mircea Cristescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.