Handbalista Nicoleta Dinca a semnat cu SCM Craiova

„U” Jolidon a pierdut-o pe Nicoleta Dinca (25 ani), care a semnat cu SCM Craiova, formatie antrenata de o alta fosta componenta a Universitatii Cluj, Carmen Amariei.

nicoleta dinca
credit foto: Silviu Cristea

„Sunt mulţumită de faptul că proiectul meu şi al clubului, în ceea ce priveşte echipa de handbal feminin, prinde contur. Suntem la momentul în care formăm lotul pentru noul sezon şi sunt convinsă că până la stratul pregătirilor, la începutul lunii viitoare, vom avea lotul definitivat.”, a declarat Carmen Amariei, citata de handbal-volei.ro.

Alina Turcas (41 ani) a decis sa se retraga din activitate, dupa o cariera de 29 de ani pe terenul de handbal, dintre care ultimii cinci in tricoul lui „U”, echipă cu care a cucerit trei medalii de argint și una de bronz.

„U” Jolidon le-a pierdut si pe Carmen Cartas si Viktoria Petroczi, ultima urmand sa se transfere in Slovacia.

Neoficial: Clara Vadineanu se desparte de „U” Jolidon in aceasta vara, nefiindu-i prelungit contractul, iar Mihaela Tivadar nu exclude oferta Craiovei: „Sunt la final de contract, dar prima opţiune este tot Clujul. Sper să se rezolve problemele la „U” Jolidon. În caz contrar, mă gandesc să plec. Am o ofertă de la Craiova, dar am şi din altă parte. Repet, prima dată o să vorbesc cu conducerea de la Cluj şi în această săptămână mă voi decide”, a declarat Tivadar, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

foto Silviu Cristea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.