Uimitoarea Laura Bretan, concert la Cluj-Napoca, alături de Paula Seling, la Casa de Cultură a Studenţilor!

În ajunul sărbătorilor de primăvară, clujenii sunt invitați la un concert impresionat de Paşti cu Laura Bretan şi Paula Seling, în 15 aprilie, de la ora 20:00, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor.

În urma contraversatului Eurovision 2019, Laura Bretan, concurenta care a cucerit inimile spectatorilor şi telespectatorilor români, vine la Cluj-Napoca având-o ca invitată specială pe Paula Seling.

Biletele au 5 categorii de preţuri şi pot fi cumpărate de la biroul Diesel Events(Piaţa Unirii 10, tel. 0799 600 900), de pe site-ul www.dieselevents.ro, de la casieria Casei de Cultură a Studenţilor sau de pe site-urile agenţiilor partenere – www.bilete.ro, www.biletmaster.ro, www.entertix.ro, www.eventim.ro

Preturile biletelor sunt:

cat. 1 – 200 lei
cat. 2 – 150 lei

cat. 3 – 100 lei
cat. 4 –   75 lei

cat. 5 –   50 lei

Notă:Agenţiile revânzătoare pot aplica comisioane proprii peste preţurile nominale ale biletelor.

Oferte speciale(valabile doar pentru biletele cumpărate de la biroul Diesel Events):

1. Pachet special pentru familie: copii de cel mult 12 ani, însoţiţi de părinţi, beneficiază de o reducere de 50%.

2. Pensionarii şi studenţii beneficiază de reducere de 20% pentru categoriile 4 şi 5.

Birou Diesel Events

Piaţa Unirii 10, Cluj-Napoca

Orar: L – V > 9:00 – 17:00; S > 9:00 – 13:00

Info: 0799 600 900; 0730 083 881; 0264 439 043.

Cine este LAURA BRETAN?

Laura Bretan… o adolescentă cu voce de înger! declară  Simon Cowell, creatorul show-urilor American Idol, Britain’s Got Talent, America’s Got Talent, X-Factor, etc. După audiția Laurei pentru  America’s Got Talent: „N-am auzit niciodata aşa ceva in toţi aceşti ani în care facem  acest show! De aceea am conceput acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”

Laura Bretan s-a născut la Chicago în aprilie 2002. Încurajată de mama ei, tanara a început să cânte în biserică când avea patru ani. La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştingând nenumărate concursuri.

A participat și a câștigat concursul „Românii au talent” în luna iunie a anului 2016.

În anul 2016 se califică, dintr-un total de 100.000 de candidați, ca finalistă pentru „America’s Got Talent”. În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul „Golden Buzzer” de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajugând astfel direct în finala „America’s Got Talent” .

Din acel moment, Laura a devenit o senzație mediatică, NBC, CBS, Windy City Live, WGN și WCIU numărându-se printre posturile de televiziune care au invitat-o pe Laura Bretan în emisiunile lor.  

A fost prezentată în Today’s Show, People Magazine, E !, CNN, Country Living, NBC online, Chicago Tribune și multe alte media.

Urmează concerte în întreaga lume.

– a interpretat imnul național al Statelor Unite pentru White Sox și Chicago Bulls în mai multe rânduri și a fost invitată în toată America să cânte imnul
– a urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster. După ce au cântat împreună la Beverly Hills pentru Gala FDIF, el a declarat: „Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va ști numele tău!”
– a interpretat cu excepţionalii tenori „Il Volo”, cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup „The Tenors”

A ajuta pe alţii, este una dintre cele mai importante misiuni ale Laurei Bretan.

Ea a donat o parte din câștigurile sale Fundației „Safe Haven” pentru a ajuta pe cei fără adăpost.

A fost aleasă în calitate de ambasador al organizației Star of  Hope International, o organizație care ajută copiii cu dizabilități, orfani și săraci. În prezent, fundația ajută 44.000 de copii din întreaga lume.

Laura Bretan intenționează să studieze muzică în colegiu. Vorbește fluent engleză și româna. Când nu cântă pe scenele din întreaga lume, Laura este o adolescentă tipică. Îi place să învețe cântece noi, să studieze muzica, să se joace cu frații și verișorii ei, să citească și să călătorească.

Cu talentul şi vocea ei remarcabile, Laura este încântată că a reușit să aducă bucurie în inimile oamenilor. Spectacolele Laurei au ajuns la zeci de milioane de oameni din întreaga lume, primind nenumărate mesaje în care oamenii îi scriu despre impactul pe care cântecele ei l-au avut în viața lor.   

Viitoarele planuri ale Laurei Bretan includ înregistrarea unui album, turnee, întâlniri cu fanii din întreaga lume și continuarea misiunii sale de a ajuta oamenii în nevoie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.