Ultima etapă de deratizare pe domeniul public din acest an la Cluj-Napoca

dezinsectiePrimăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 2–31 decembrie 2015 a treia acțiune din acest an de deratizare pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Acțiunea se va desfășura între orele 8.00 și 16.00. în cazul în care nu va fi posibilă desfășurarea acțiunii de deratizare din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

Deratizarea va fi efectuată cu produsele AGRORAT WAX BLOCKS și/sau AGRORAT PELLET- raticide pentru combaterea rozătoarelor, produse avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Naționala a Produselor Biocide, fac parte din grupa Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registul Național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile legale: Legea 101/2006, Ordinul nr. 119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei.

Pentru eficiență, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității, motiv pentru care facem un apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze deratizarea pe proprietăți, clădiri, în subsolul blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de deratizare este realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.