Un altfel de mesaj adresat celui mai mare partid din România!

Doi clujeni proprietari ai unui teren de la marginea municipiului Cluj-Napoca s-au hotărât să transmită un altfel de mesaj partidului aflat la putere în România. Aceştia au tăiat miriştea rămasă după recoltarea rapiţei astfel încât să reiese mesajul critic la adresa PSD-ului pe o suprafaţă de un hectar şi jumatate, o distanţă de trei metri şi cu o înălţime de 60 metri.

Autorii acestei iniţiative sunt Sorin Bobiş şi Alexandre Lacaille, unul fiind cetăţean francez şi au fost realizează în satul Sâmboleni, comuna Cămăraşu, situat la 53 de kilometri de Cluj-Napoca şi la aproximativ 60 de kilometri de Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”. Practic, călătorii care zboară înspre Cluj pot vedea inscripţia cu câteva minute înainte de aterizare.

„Am lucrat destul de mult la el, l-am făcut aseară împreună cu Alexandru, chiar pe terenul lui. E undeva în zona Sâmboleni, mai exact între Zorenii de Vale şi Cămăraşu. Aseară nici nu am reuşit să-l vedem, deja se întunecase, aşa ca am revenit azi (n.r. – vineri, 20 iulie) ca să-l fotografiem şi să vedem exact cum ne-a ieşit”, a declarat Bobiş, pentru „Adevărul”.

Foto: Sorin Bobiş, facebook

Literele au 60 de metri înălţime, iar „fontul” a fost săpat pe o distanţă de 3 metri.

Cei doi intenţionează să realizeze un alt „banner” pe câmp pe o suprafaţă şi mai mare, dar că de această dată va fi ajutat de mai mulţi prieteni.

Mesajul critic a fost „desenat” pe o suprafaţă de aproximativ un hectar – un hectar şi jumătate şi se vede doar dintr-un anumit unghi sau din aer, de la o distanţă de câţiva kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.