Un bărbat a încercat să fure o ambulanță de pe strada Daciei din Cluj

Angajatul unei unități medicale din Cluj-Napoca a sesizat faptul că, autospeciala pe care își efectua serviciul, i-ar fi fost sustrasă de către o persoană de sex masculin, în timp ce se afla la o intervenție pe strada Dacia.

ambulanta

Șoferul ambulanței a lăsat autospeciala cu motorul pornit și cu cheia în contact, iar o persoană de sex masculin care se afla în zonă, s-ar fi urcat în ambulanță și s-ar fi deplasat circa 150 de metri.

Şoferul a reuşit să ajungă autospeciala la semaforul aflat la intersecţia străzilor Dacia cu Horea, reușind să intre în posesia acesteia, luând cheile din contact, moment în care bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, a coborât din autovehicul şi a plecat de la faţa locului.

În urma incidentului, şoferul autospecialei a anunţat organele competente cu privire la cele întâmplate şi şi-a continuat misiunile, neexistând prejudicii în cauză.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul, precum şi pentru identificarea persoanei în cauză şi luarea măsurilor legale faţă de aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.