Un bărbat din Cășeiu a fost arestat preventiv pentru furt calificat

Un bărbat în vârstă de 46 ani din comuna Cășeiu, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni, a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

arestatBărbatul ar fi sustras în perioada 9-10 august un laptop dintr-o locuință din satul Urișor, cauzând un prejudiciu de circa 5.700 lei.

„De asemenea, în urma probatoriului administrat s-a stabilit că, în aceeași perioadă, persoana reţinută a împrumutat un autoturism pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere”, au precizat poliţiştii.

Mai mult, la data de 30 august, persoana identificată ar fi sustras suma de 2.700 lei de la un bărbat, în timp ce se afla în parcul Piața Bobâlna din municipiul Dej.

Sâmbătă, 5 septembrie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.