Un celebru local din centrul Clujului stârnește nostalgii: „Nu este un restaurant oarecare din Cluj. Face parte din imaginea Clujului”

Unul dintre cele mai apreciate restaurante din Cluj-Napoca, cu o istorie îndelungată, Vărzărie, naște nostalgii în rândul clujenilor, indiferent de vârstă.

Un clujean a scris pe Facebook o postare prin care îi îndeamnă pe oameni să meargă la Vărzărie, mai ales acum în plină pandemie când sectorul HORECA se confruntă cu probleme grave.

„Dupa o lunga perioada de timp în care n-am mai fost pe la Vărzărie, astăzi am mers iarăși pe-acolo pentru a-mi comanda la pachet, felul meu de mâncare favorit, varza a la Cluj. La plecare doamna care m-a servit, mi-a zis:

– Să mai veniți pe la noi!

În acel moment mi-am readus aminte cât de greu o duc restaurantele în această perioadă și că cele mai multe dintre ele vor intra în faliment în viitorul apropiat.

La Vărzărie nu este un restaurant oarecare din Cluj. Face parte din imaginea Clujului. Este locul în care au intrat foarte mulți oameni iar prețurile sunt cele mai mici. Ar fi păcat să dispară.

Pur și simplu o fac pentru ca voi cei care locuiți în Cluj, să mergeți pe-acolo din când în când și să cumpărați câte ceva. Mergeți pentru ca restaurantul să nu intre în faliment. Mergeți pentru a susține economia locală.

Dacă 10% din clujeni ar merge o dată pe lună la Vărzărie și ar comanda în valoare de 25 lei, atunci într-o lună de zile, restaurantul ar încasa suma totală de 811400 ron”, a scris Cristian Țone a scris pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.