Un clujean din 40 are loc la ştrand. Proiectul aquapark-ului de la Sun bate pasul pe loc!

Temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile îi aduc pe clujeni la ştrand, dar când există doar trei ştranduri la o populaţie de cca. 3-400 de mii de locuitori, atunci oamenii au toate motivele să fie nemulţumiţi. Dacă unii se plâng de aglomeraţie, alţii ar vrea ca ştrandurile să beneficieze de mai multe dotări.

Foto arhiva: cluj.adevarul.ro

Doar un clujean din 40 ar prinde un loc într-un din ştrandurile deschise în aceste zile toride, dacă luăm în calcul capacitatea totală a celor trei ştranduri şi a aquapark-ului din Floreşti, care este de aproximativ 7.000 de persoane.

Autorităţile locale nu renunţă la construirea aquapark-ului de la SUN, din cartierul Grigorescu

„Au fost organizate deja licitaţii cu două ocazii neprezentându-se niciun partener interesat, însă din informaţiile pe care le avem în acest moment există companii interesate de un parteneriat cu Primăria în vederea edificării unui Aquapark şi sperăm ca în perioada imediat următoare să se materializeze şi această investiţie. Acesta este motivul pentru care în parcul ştrand nu s-au făcut investiţii”, a precizat Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Niciun ştrand din oraş nu este deschis pe timpul nopţii, programul lor fiind între ora 08:00 şi 20:00. Piscina acoperită a Universităţii Babeş-Bolyai este închisă până la jumătatea acestei luni, iar cea a Universităţii Tehnice este destinată doar sportivilor, pe timp de vară.

Citynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.