Cătălina Ponor se logodeşte cu un gimnast din Puerto Rico!

Vicecampioana olimpică la proba de sol, Cătălina Ponor, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un gimnast originar din Puerto Rico, participant şi el la Jocurile Olimpice de la Londra, care  terminat pe locul 6 la proba de inele.

Tommy Ramos este numele celui care i-a furat inima gimnastei româncei medaliată cu argint în finala probei de sol la Jocurile Olimpice de la Londra. Acesta este singurul gimnast din Puerto Rico participant la Olimpiada londoneză, iar în ţara sa este supranumit „Golden boy”.

„S-au scris numai prostii, cum că aş fi combinată cu nu ştiu ce oficial al unei echipe de bachet… Aiurea! Sunt cu altcineva, un gimnast. Este un bărbat la care ţin foarte mult. Am o relaţie serioasă şi, da, după Olimpiadă ne vom logodi!”, a declarat Cătălina Ponor.

Ramos a încheiat Olimpiada pe poziţia şase, la specialitatea sa favorită, proba de inele.

„Cătălina şi Tommy se se vor logodi la Constanţa şi va fi ceva, restrâns, în familie. Vreau să-i cunosc şi eu părinţii lui Tommy”, a spus mama Cătălinei.

Dacă Ponor preferă gimnaştii, Sandra Izbaşa spune despre aceştia că arată bine la corp, dar nu sunt pe gustul ei. Sandra are o relaţie de doi ani cu fiul Marianei Bitang, Andrei.

Adevărul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.