Mihai Silvăşan şi Kyndall Dykes, înaintea derby-ului de duminică cu CSM Oradea! „Va fi un meci foarte intens”

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 18:00, va avea loc derby-ul dintre U-Banca Transilvania şi campioana en-titre CSM CSU Oradea, în BT Arena, într-o partidă care contează pentru etapa a XIII-a din Grupa A a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Ambele formaţii vin după înfrângeri, „U” BT Cluj a pierdut la Craiova, iar Oradea a fost învinsă de liderul CSU Sibiu în etapa precedentă.

„În primul rând, La Mulți Ani, un An Nou cât mai bun, multă sănătate tuturor iubitorilor de baschet și nu numai. După cum știți, primul meci din 2019 este în compania campioanei en-titre, CSM Oradea, o echipă puternică, una dintre contracandidatele noastre la titlul de campioni naționali. Va fi un meci foarte intens, un meci care nu are nevoie de motivație în plus, e evident că s-a creat în timp o rivalitate între cele două echipe și, cu siguranță, toată lumea își va dori victoria.

Fiecare jucător își dorește să joace în astfel de meciuri, fiecare jucător va da tot ce e mai bun în el în astfel de meciuri. Problemele de efectiv sunt aceleași, Vlad Moldoveanu, după cum se știe, va lipsi o bună perioadă de timp, pe el nu cred că ne vom mai baza sezonul acesta, Darrin Dorsey are chiar astăzi un ultim control la picior, la bicepsul femural, el a avut o mică întindere și nu am vrut să forțăm o ruptură sau ceva mai grav. Sperăm să fie apt, să intre la antrenamente de astăzi și la ora jocului să îș putem folosi cât de cât. El nu s-a antrenat de două săptămâni, probabil că nivelul lui fizic nu va fi cel mai înalt, însă orice ajutor este bine venit și sper să îl putem folosi”, a declarat antrenorul Mihai Silvăşan la finalul jocului.

Cu toții știm că va fi un meci-test pentru noi, de ficare dată când jucăm cu Oradea este așa. Au jucători buni, dar abia așteptăm această întâlnire, mai ales că venim după o înfrângere, iar nouă nu ne place să pierdem. Cu atât mai puțin ne dorim să pierdem două meciuri la rând. Va fi un meci cu nivel ridicat de intensitate și sunt nerăbdător! Îi cunoaștem pe băieții de la Oradea, indiferent în ce formulă vor juca, indiferent cine e accidentat, vor lupta, suntem siguri că nu vom primi cadouri de la ei. Știm că trebuie să ne așteptăm la un meci greu, vor lupta și la fel vom face și noi. Ne este greu să jucăm fără Vlad, el este unul dintre cei mai buni shooteri din ligă, ne face viața mult mai simplă, însă trebuie să ne ajustăm jocul până când își va reveni. Simt că băieții au făcut un pas în față în absența lui ca să umplem golul”, a declarat jucătorul Kyndall Dykes.

Biletele se pot achiziționa online de pe bilete.ro și de la casieria BTarena, deschisă în ziua meciului începând cu ora 15.00. Elevii și studeții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului la casa de bilete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.