Un clujean este favorit pentru a deveni ministru al Digitalizării. Emil Boc îl susține

Susținut puternic de primarul Emil Boc, deputatul clujean PNL Sabin Sărmaș ar putea deveni nol ministru al Digitalizării în Guvernul Ciucă. Acesta mai este susținut și de Iulian Popescu, secretar de stat în minister, un apropiat al lui Dan Vîlceanu.

De asemenea, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că partidul nu a luat o decizie în ceea ce priveşte desemnarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Digitalizării, rămas liber în urma demisiei lui Florin Roman, dar clujeanul Sabin Sărmaș, deputat, are șanse foarte mari pentru a prelua acest portofoliu.

Cîțu susţine că ar vrea ca pentru acest portofoliu să fie desemnată o femeie.

Încă nu am decis ceva. Le-am spus colegilor mei să ne mai gândim, totuşi la Ministerul Digitalizării mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister. Ne uităm la variante„, a declarat Florin Cîţu, potrivit news.ro.

Fostul ministru al Cercetării, Florin Roman, a anunţat, pe 15 decembrie, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat şi în urma informaţiilor eronate din CV-ul său oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.