Un incendiu de proporţii a izbucnit la Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea. Focul a afectat peste 1.300 de metri pătraţi, iar un turn s-a prăbuşit. După câteva ore, incendiul a fost lichidat. VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit, sâmbătă seară, la clădirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea. Potrivit IGSU, intervenţia a fost deosebit de dificilă „din cauza flăcărilor mari, a înălţimii la care arde, precum şi a fumului dens degajat”, scrie NEWS.ro.

După câteva ore, incendiul de la Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea a fost lichidat. Echipaje de pompieri vor supraveghea clădirea pe durata nopţii pentru a înlătura riscul de reaprindere. Focul a afectat peste 1.300 de metri pătraţi, iar un turn s-a prăbuşit. Nu au existat victime, dar patru persoane au fost evacuate dintr-o clădire din apropiere.

Focul a afectat peste 1.300 de metri pătraţi, iar un turn s-a prăbuşit. Nu au existat victime, dar patru persoane au fost evacuate dintr-o clădire din apropiere.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Bihor au precizat că a fost afectată o suprafaţă de peste 1.300 de metri pătraţi şi s-a intervenit cu mai mult de o sută de persoane pentru lichidarea focului.

Echipajele sunt încă la faţa locului şi caută eventuale focare ascunse, iar câteva vor rămâne pe toată durata nopţii să supravegheze clădirea. Pompierii se vor asigura că nu mai există fcare ascunse care să se reaprindă.

În timpul intervenţiei, un turn şi un tavan s-au prăbuşit, dar pompierii au reuşit să stopeze extinderea focului şi la parterul clădirii.

Deocamdată, nu s-a stabilit cauza de la care a pornit incendiul, cercetarea demarând după înlăturarea efectelor focului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.