Un infractor periculos este liber pe strazile Clujului. Apelati de urgenta politia daca il vedeti!

Un bărbat in varsta de 45 de ani este căutat de poliţiştii clujeni, după ce a privat de libertate şi tâlhărit o minoră. Fapta sa a fost reclamata la politie in data de 22 iulie, in jurul orei 19:00, chiar de catre victima, o minora de 15 ani din comuna Floresti.

barbat cautat de politie

„Minora, în timp ce se afla cu animalele pe o păşune situată pe raza localităţii Tăuţi, a fost acostată de un bărbat pe care nu îl cunoştea şi lovită cu palma în zona feţei. Totodată, sub ameninţări, aceasta a fost imobilizată şi legată cu o sârmă de un copac, după care i-ar fi fost sustras telefonul mobil din buzunar. Prejudiciul cauzat victimei este de aproximativ 200 de lei”, transmit reprezentatii IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi a semnalmentelor indicate de către persoana vătămată, în cauză a fost întocmit portretul robot al bărbatului bănuit de săvârşirea faptei.

Acesta pare a fi un bărbat de aproximativ 45 de ani, de circa 1,80 m înălţime, astenic, cu ten deschis, păr negru, lung, ondulat, puţin grizonat şi murdar. Poartă barbă mare şi grizonată, are sprâncene groase, ochii îi sunt albaştri, nasul pare a fi subţire, cu vârful ridicat, dantura este formată din dinţi cariaţi, iar bărbia îi este proeminentă.

În momentul comiterii faptei, acesta purta pantaloni scurţi, negri, cu o dungă albă pe părţile laterale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.