Un nou club de fiţe a răsărit în oraş, în locul unui fost cinematograf

Cinematograful Arta este istorie în oraşul ce aspiră la titlul de capitală culturală europeană, în locul acestuia răsărind o afacere mult mai profitabilă pentru proprietarii imobilului, un club elegant şi amenajat într-un stil modern – „The Sin – Social Code Club”

the sin cinema arta

Dacă până nu demult clădirea de pe strada Universităţii nr. 3 era „casa” unuia dintre cele mai cunoscute cinematografe din oraş, începând de luna aceasta, cinefilii clujeni, şi nu numai, vor trebui să uite de serile petrecute la Arta urmărind un film bun şi să se obişnuiască cu noua identitate a locului.

Cei care sunt încă indecişi în privinţa planurilor pentru revelion, pot alege să-şi petreacă noaptea dintre ani în noul local de pe strada Universităţii, pentru doar 100 de lei de persoană. Mai multe detalii despre oferte găsiţi pe pagina de facebook – AICI.

Fără să le punem la socoteală pe cele din centrele comerciale, clujenii mai au la dispoziţie doar trei cinematografe active, Florin Piersic, Victoria şi Mărăşti. În plan de modernizare se află şi cinematograful Dacia din cartierul Mănăştur, iar autorităţile locale speră să demareze lucrările la începutul anului 2014, investiţia ridicându-se la circa 500.000 de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.