In calitate de primar, Liviu Alexa vrea sa cumpere 100 de ambulante pentru Cluj! „Nu ne putem bate joc de sanatatea clujenilor” (P)

Unul dintre proiectele pe care le are jurnalistul si omul de afaceri Liviu Alexa, candidat la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca din partea miscarii locale Pentru Cluj, este achizitionarea din bugetul local a 100 de ambulante ultradotate care sa deserveasca judetul Cluj.

liviu alexa

Alexa face si o analiza financiara a costurilor pe care le-ar implica o asemenea achizitie, acestea ridicandu-se la aproximativ 7.500.000 milioane de euro, adica „suma incasata in ultimii ani de firma de casa a primariei Coral Impex, care se preface ca efectueaza deratizarea Clujului, batandu-si joc de banii publici”.

Jurnalistul candidat la Primaria Cluj-Napoca pentru alegerile locale din iunie da si un exemplu concret cu privire la necesitatea acestei investitii.

„In 23 februarie 2016l colonelul Ion Moldovan, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, a dezvaluit ca orasul Cluj-Napoca se afla intr-o stare critica deoarece ambulantele SMURD trebuie casate, fiind depasite ca si folosinta.

Acum cateva saptamani, la un pacient intubat, din Cluj-Napoca, motorul ambulantei a luat foc. Nu ne putem bate joc de sanatatea clujenilor!

Ca primar, voi dota unitatea SMURD Cluj si Serviul de Ambulante al judetului Cluj cu 100 de ambulante tip B si tip C, echipate la cele mai inalte standarde. Clujul are nevoie de siguranta sanatatii locuitorilor sai, iar eu voi face asta pentru clujeni”, arata Alexa.

Ce va rezolva acest proiect? 

  • Acoperire teritoriala cu ambulante suficiente pentru intregul oras, Clujul fiind deficitar la acest capitol
  • Reducerea semnificativa a timpilor la interventiilor cetatenilor, in prezent asteptandu-se chiar si 2 ore pentru o ambulanta
  • Centre de interventie medicala pe langa primariile de cartier

Cei care doresc sa ii adreseze intrebari personal lui Liviu Alexa cu privire la acest proiect, o pot face la numarul de telefon 0720008888.

Candidatul partidului Pentru Cluj isi doreste sa devina alternativa clujenilor la politicienii corupti ce au condus orasul pana in acest moment, facandu-l de rusine.

Toate proiectele pe care le are Alexa pot fi parcurse accesand acest link.

3 thoughts on “In calitate de primar, Liviu Alexa vrea sa cumpere 100 de ambulante pentru Cluj! „Nu ne putem bate joc de sanatatea clujenilor” (P)

  1. Stimate cititor anonim, acest articol este marcat cu (P) si se numeste publicitate electorala.

    Este un articol informativ pentru clujenii care doresc sa isi faca o imagine despre candidatii la alegerile locale din iulie 2016 si despre proiecte acestora. La fel vom proceda si cu candidatul Aurelia Cristea (PSD), Emil Boc si altii.

    Daca dumneavoastra nu va place de candidatul acesta asta nu inseamna ca nu ar putea exista alti clujeni care poate il apreciaza.

    Va multumim ca ne urmariti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.