Un nou scandal în faţa clubului Janis, duminică dimineaţa – VIDEO EXCLUSIV

Nu mai e nicio surpriză pentru nimeni că vestitul club Janis din Cluj-Napoca este un local cu priză la scandaluri şi bătăi, mulţi tineri s-au convins demult de asta şi au văzut cu ochii lor diverse incidente violente între clienţi. Un nou astfel de episod a avut loc duminică dimineaţa, 24 septembrie, în jurul orei 4, când un cetăţean de origine arabă s-a luat la bătaie cu un alt tânăr din motive rămase necunoscute, iar totul avea să degenereze mult mai grav dacă nu ar fi ajuns la faţa locului jandarmii.

Aflat sub influenţa alcoolului, tânărul străin şi-a dat jos tricoul şi a încercat să îl provoace pe cel cu care avea ceva de împărţit, strigând „mă bat pentru onoarea mea”, iar cei doi au fost cu greu despărţiţi de prietenii lor şi de unul dintre bodyguarzii clubului, ieşit să aplaneze conflictul, ne-a relatat sursa noastră.

Spiritele s-au calmat odată cu apariţia unei dube de jandarmi, iar tânărul arab s-a urcat într-un taxi şi a plecat, dar nu înainte de a striga în gura mare, „Thank you, Romania / Mulţumesc, România”.

Nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri la Janis, fiind un local recunoscut în oraş pentru scandaluri şi acţiuni violente, mai ales cele care îi au în centrul atenţiei pe cetăţenii străini.

VIDEO © eClujeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.