Un recital de pian și o loterie cu poezie la aniversarea a 15 ani a Librăriei Cărturești

Duminică, 22 noiembrie 2015, între 10:00 și 22:00, librăriile Cărturești din Iulius Mall și Polus Center vor aniversa 15 ani de existență a brandului Cărturești printr-o serie de evenimente interesante și reduceri importante la cărți.

Loc de întâlnire. Colț pentru citit. Ceainărie. Divan de spus povești. Spațiu de expoziție. Mini-cinema. Loc în care ești martor la o cerere în căsătorie. Sau la o discuție despre cine scrie mai bine: Murakami sau Bukowski? Laborator pentru cadouri. Scenă de teatru. Sală de dezbateri. Adăpost într-o zi ploioasă. Țara Minunilor.

La Cărturești te așteaptă de 15 ani mai mult decât o librărie. Un fel de cameră de zi a întregului oraș, Cărturești adăpostește, de fapt, o mare familie de cititori. Crește și se transformă în jurul ei. Îi oferă spațiu de desfășurare,  rafturi pline de cărți și obiecte care aduc zâmbete pe buze. Îți mulțumim că faci parte din această familie.

Ca un cub Rubik, Cărturești poate fi înțeles doar jucându-te cu el. Și pentru că duminică e ziua noastră, am pregătit o joacă în versuri pentru cei care ne trec atunci pragul: o loterie cu poezie.

Iv cel naiv ne-a dat o mână de ajutor și a scris câte o poezie pentru trei categorii de cititori: optimiști, pesimiști și realiști. Noi le-am printat pe cartoline ilustrate de Vali Petridean, le-am amestecat cu alte cartoline conținând premii surpriză și le-am lăsat la casele de marcat din librării în trei urne cu etichete. Încercați-vă norocul și veți pleca acasă cu o poezie sau cu unul dintre sutele de premii disponibile.

Iar între 20 și 22 noiembrie, în librăriile Cărturești se instaurează Book Friday! Vom avea reduceri de până la 40% la o selecție extinsă de noutăți și bestselleruri ale ultimelor luni, ca să vă faceți de acum proviziile de lectură pentru iarnă.

Ca in fiecare an, de ziua noastră avem ceai și biscuiți din partea casei. Faceți-ne o vizită și spuneți-ne cum vedeți următorii 15 ani de Cărturești. Scriem această poveste împreună.

carturesti 15 ani

Recital de pian Alexandru Negriuc

duminică, 22 noiembrie 2015, ora 18:00
librăria Cărturești, Iulius Mall, Cluj

Fiindcă sărbătorim 15 ani de Cărtureşti, am reuşit să ne oprim pianistul din cutreierat. Dar el tot n-ar sta locului. Duminica asta, Alexandru Negriuc ne poartă de la J.S. Bach la Arvo Pärt, de la jazz la jocul din Transilvania, de la Rahmaninov la Chopin, (un pic de) Debussy, cu entuziasm şi povestiri despre muzică şi călătorii: nu ştim încotro*.

în program:
J.S. Bach – Aria Schafe können sicher weiden din Cantata nr. 208
F. Chopin – Valsul Op. 34 nr. 2 în la minor și Valsul Op. 64 no 2 în do# minor
Cl. Debussy – Clair de lune
S. Rahmaninov – Preludiul Op. 32 nr. 12 și Studiul-tablou Op. 33 nr. 4
A. Pärt – Für Alina și Variations for the Healing of Arinushka
F. Gulda – Jazz improvisation
B. Bartok – Dansuri româneşti
P. Constantinescu – Toccatta
W.A. Mozart/A. Volodos – Rondo alla turca (parafrază)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.