Un renumit brand italian de îmbrăcăminte și-a deschis magazin în Iulius Mall Cluj

Oferta de shopping din Iulius Mall Cluj s-a îmbogăţit cu unul dintre cele mai apreciate branduri pe piaţa fashion internaţională: Stefanel. Renumitul retailer italian de îmbrăcăminte este mai aproape de iubitorii de modă şi stil din regiune, noul magazin ocupând o suprafaţă de 70 mp la parterul Iulius Mall Cluj. Odată cu recenta inaugurare a magazinului Stefanel, Iulius Mall Cluj a ajuns la un grad de închiriere de 100%.

Stefanel Iulius Mall Cluj 02

Doamnele şi domnişoarele au acum mai aproape colecţiile Stefanel, inspirate din viaţa urbană şi din tendinţele mereu reinventate. Într-un spaţiu prietenos şi beneficiind de întreaga atenţie a personalului, clientele sunt întâmpinate cu piese vestimentare şi accesorii într-o diversitate de forme, croieli şi culori. În magazinul din Iulius Mall Cluj vor găsi şi cea mai nouă colecţie Stefanel, dedicată „stilului marinăresc” şi „rozului tropical”. Rochiile lungi, pelerinele, top-urile boeme şi cămăşile în nuanţe pale reprezintă elementele principale, toate materialele şi ţesăturile folosite fiind naturale.

Despre Stefanel

Stefanel este brandul devenit simbol al stilului vestimentar italian, care îmbină calitatea şi tradiţia cu moda şi design-ul contemporan. Articolele Stefanel impresionează prin creativitate şi confortul oferit, tricotajele fiind vedetele omniprezente în colecţiile brandului. Stilul propus de Stefanel este mereu echilibrat, potrivit oricărei situaţii, ideal pentru cei pasionaţi de modă, dar care pun preţ şi pe calitatea pieselor vestimentare. Articolele propuse de brandul italian sunt uşor de combinat şi adaptat ţinutelor diferite, fiind preferate de cei activi, care caută îmbrăcămintea în care să se simtă în largul lor şi care să le pună în valoare personalitatea modernă, elegantă şi dinamică.

Brandul italian Stefanel este prezent în România din anul 1991 şi deţine 11 magazine, în Bucureşti şi în principalele oraşe ale ţării. Luxul accesibil este promisiunea Stefanel, iar calitatea este zestrea brandului, formată în cei peste 50 de ani de experienţă în modă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.