Un sportiv clujean, calificat la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro de anul viitor

Sportivul paralimpic de tenis de masă Bobi Simion, legitimat la ACS D.S.A. Cluj-Napoca, a obținut calificarea la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

bobi simion tenis de masa

Bobi Simion a participat anul acesta, alături de antrenorul Dan Năsui, fost sportiv paralimpic, la cinci concursuri internaționale și la Campionatul European de Tenis de Masă pentru a se putea califica la Paralimpiada din 2016.

El a reuşit să urce pe cea mai înaltă poziţie a podiumului la Open-ul Marocului, atât la individual, cât şi la echipe, a obţinut cel de-al doilea loc la individual la Open-ul Ungariei şi s-a clasat pe prima poziţie la individual la Ligano Master Open, competiţie în cadrul căreia a ocupat poziţia secundă la echipe.

Sportivul clujean a obţinut locul I la individual și locul al doilea la echipe la Open-ul Cehiei, locul al treilea la individual și primul loc la echipe la Open-ul Chinei şi s-a situat pe cea de-a cincea poziţie la Campionatul European de Tenis de Masă din Vejle, Danemarca.

„Locul I obținut de Simion la Lignano, Italia, este cel mai bun rezultat obținut de un sportiv român într-o competiție internațională de tenis de masă de factor 40, până acum nemaifiind nici un medaliat român la o competiție de acest gen”, arată reprezentanții clubului sportiv ACS D.S.A. Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.