Un tânăr s-a spânzurat în centrul Clujului după ce a plecat de la Untold Festival

Un tânăr și-a luat viața noaptea trecută după festivalul Untold, la câţiva metri de Spitalul Judeţean de Urgenţă de pe strada Clinicilor. Trupul său a fost găsit lângă două cutii goale de bere.

spanzurat-untold-festival
foto: ziuadecj.ro

Cadavrul tânărului de 25 de ani a fost zărit vineri dimineaţa în curtea catedrei de fiziologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj, situată în apropierea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca.

Lângă trupul său au fost găsite o haină, un telefon mobil şi două cutii goale de bere, autorităţile fiind anunţate de către un angajat al catedrei de fiziologie, potrivit ziuadecj.ro, iar cei aflaţi la faţa locului au precizat că tânărul ar fi participat azi noapte la Untold Festival.

Tânărul a fost identificat de către poliţişti, care au declarat că acesta era din Baia Mare şi avea 25 de ani. Acesta a participat azi noapte la Untold Festival, lucru care s-a confirmat, anchetatorii găsindu-i o brăţară pe mână și avea asupra sa şi un card de consumaţie cu sigla festivalului.

3 thoughts on “Un tânăr s-a spânzurat în centrul Clujului după ce a plecat de la Untold Festival

  1. untold-u e de vina ! clar ! :)))))) ce aveti mai oameni buni ? Daca nu se face in Cluj nimic, de ce nu se face nimic! Daca se face avem scandal ca ne-au ingradit, de parca „uzati” parcul ala central non-stop! In 361 de zile, alta treaba nu aveti numai sa va plimbati in parc si acum uite scandal! 4 zile cand vin bani in Cluj, facem urat ! Nu va e rusine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.