Unde petrece Emil Boc Crăciunul? Ce mesaj pentru clujeni înainte de Ajun

Primarul Emil Boc a declarat că va petrece Crăciunul și sărbătorile acasă, la Cluj-Napoca, dar că va merge neapărat să îşi viziteze şi mama, nu înainte de a reface testele pentru depistarea COVID-19.   

Voi fi la Cluj, şi probabil, ca de obicei, voi merge la mama mea de Sărbători după ce îmi voi reface testele antigen să fiu sigur că nu mă duc acasă să pun în peticol sănătatea părinţilor mei”, a declarat Boc la un post local.

Mesajul de Crăciun pentru clujeni:

„Le adresez clujenilor mulţumiri pentru tot ceea ce au făcut pentru Cluj în 2021, le mulţumesc pentru responsabilitate, pentru spiritul civic, pentru contribuţia la bugetul local şi pentru faptul că prin ceea ce sunt clujenii, suntem noi pe primul loc şi lor le datorăm acest lucru. Le urez sănătate în primul rând, să fie sănătoşi, împreună cu cei dragi şi să îşi vadă visurile împlinite în 2022, aşa cum fiecare dintre noi doreşte”, le-a transmis Boc clujenilor.

Acesta le mai trasmite clujenilor dacă pot să facă binele, atunci să îl facă, mai ales pentru că faptul de a face binele e un lucrru care trebuie cultivat în fiecare zi. Să aibă grijă de părinţi, de persoanele apropiate, iar dacă pot face un gest şi pentru alţii donând pentru asociaţiile cu scop caritabil care ajută persoanele nevoiaşe, să facă acest gest.

O comunitate puternică poate rezista doar prin implicarea tuturor, după puterea şi inima fiecăruia. (…) Faceţi un bine dacă puteţi pentru că atunci cu toţii o ducem mai bine”, a mai spus Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.