Dream Theater, concert la Cluj-Napoca pe 19 mai, la Sala Polivalenta

Trupa americana de metal progresiv Dream Theater va sustine un concert la Cluj-Napoca, in 19 mai, pe scena Salii Polivalente, iar la Bucuresti va concerta in 20 mai, la Arenene Romane, in cadrul unui turneu international care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului „Images and Words”.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai pentru concertul de la Cluj Napoca, respectiv 19 mai pentru concertul de la București și la 250 de lei în ziua concertului. Ele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

PLATINUM DREAM TICKETS – primele 1000 de bilete

– acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei
– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de „Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea trupei.
– 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți (o să aflați mai multe despre asta în zilele următoare)

GOLDEN DREAM TICKETS – următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets

– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de „Images and Words”.
– 10 pachete VIP prin tragere la sorți

În cei peste 20 de ani de carieră, Dream Theater a ajuns una din cele mai de succes trupe de progresiv pe plan financiar, și a reînviat genul progresiv, după perioada sa de glorie din anii 1980, prin albume de referință precum Images and Words.

Trupa celebrează un sfert de secol de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistență în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor.

Așa că pregătiți-vă să pășiți într-o călătorie experimentală, intensă, captivantă, printre imaginile și cuvintele definitorii ale universului Dream Theater. Veți face parte dintr-un show total, cu o producție impresionantă care va stimula toate simțurile.

Este singura ocazie, poate, în care fanii vor putea asculta în intregime celebrul album „Images and Words”, lansat în 1992 și distins cu discul de aur de către RIAA. Totodată, setlistul va cuprinde și o selecție de piese extrase din vastul și aclamatul catalog Dream Theater, preferate de fani.

Cu o tradiție de aproape 3 decenii, Dream Theater a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de “trupă cult”.

Consistența muzicală și virtuozitatea demonstrată cu fiecare apariție live se datorează legăturii trainice dintre 5 artiști, multi-laureați de numeroase reviste de specialitate și de critici: John Petrecci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini.

Dintre cele 13 albume de studio, „Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul „Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului. Conform unui critic, „ei reușesc să își stabilească anumite standarde și tot ei le și depășesc”. „Images and Words” reunește multe piese devenite legendare deja, pe lângă ante menționata „Pull Me Under”, numărându-se și „Leaning to Live”, „Another Day” sau „Metropolis – Part I: „The Miracle and the Sleeper”.

Concertul aniversar este organizat de Phoenix Entertainment.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.