Unde repari trotineta electrică, schiurile și placa de snowboard în Cluj?

La fel ca mașinile, trotinetele electrice, schiurile și plăcile de snowboard au nevoie de reparații și mentenanță din când în când. Cum trotinetele au devenit o soluție atât de versatilă pentru un oraș atât de aglomerat cum este Clujul, este important să știi că există un centru de service de încredere, unde poți soluționa aproape orice problemă întâmpini. De asemenea, dacă iarna schimbi trotineta cu placa de snowboard sau perechea de schiuri pentru mai multă distracție și adrenalină pe pârtie, din nou, un service bun te poate ajuta cu ceruire, ascuțire, montare legături și reglaj schiuri. Am stat de vorba cu Raul Pintea, Rasport Manager, magazin și service de echipamente și articole sportive în Cluj, pentru a afla mai multe detalii despre reparațiile și întreținerea trotinetelor, schiurilor și plăcilor de snowboard.

Service ski și plăci snowboard Cluj

Care este procedura pentru clienții care au nevoie de service ski și snowboard?

Raul Pintea, Rasport: Clientul poate să vină direct la service, nu este nevoie să sune înainte. Servisarea durează de la una până la 3 zile, în funcție de complexitate și volumul de muncă din perioada respectivă. Se poate opta și pentru urgentarea servisării, caz în care clientul va achita o taxă de urgență.

La cât timp recomandați să se facă mentenanța pentru placa de snowboard /schiuri?

Raul Pintea, Rasport: Foarte important este gradul de uzură al schiurilor și pârtiile pe care sunt folosite schiurile sau placa snowboard. Noi recomandăm cel puțin o servisare pe sezon. La finalul sezonului recomandăm ca schiurile și placa de snowboard să fie lăsate cu un strat mai gros de ceară pentru a fi protejate de rugină și praf. În plus, stratul consistent de ceară va preveni uscarea tălpii în extrasezon. 

Există echipamente speciale pe care le folosiți pentru service?

Raul Pintea, Rasport: Sigur. Folosim o serie de aparate performante în domeniul reparațiilor și service-ului de schiuri și plăci snowboard. Acestea ne ajută să ne ocupăm în mod profesionist de recondiționarea tălpilor, umplere cu cofix a zgârieturilor, ascuțire cant și ceruire la cald.

De ce recomandați ceruirea la cald pentru schiuri și snowboard?

Raul Pintea, Rasport: Când schiezi, frecarea tălpii schiului pe zăpadă duce la formarea unei pelicule care practic încetinește alunecarea. Orice schior, amator sau profesionist, simte la un moment dat acest lucru. Stratul de ceară pe care îl aplicăm la noi în service permite o mai buna manevrare a schiurilor, iar acest lucru ajută de asemenea la creșterea duratei de utilizare a schiurilor.

Rasport acordă garanție pentru serviciile de recondiționare, reparație și mentenanța schiuri și plăci snowboard?

Raul Pintea, Rasport: Desigur. Acest lucru este important pentru noi, pentru că demonstrează că tratăm cu simț de răspundere fiecare solicitare. Astfel, pentru fiecare produs care intră la noi în service se întocmește o fișă de intrare în service, cu detalii despre defectul manifestat sau operațiunile solicitate de către client.

În cazul produselor care nu mai pot fi reparate/ recondiționate pentru siguranța, informăm întotdeauna clientul cu privire la acest aspect. Pentru celelalte cazuri se acordă garanție în funcție de lucrarea efectuată.

Service trotinete electrice Cluj Napoca

Care este procedura pentru solicitare de service trotinete Cluj la Rasport? Clientul trebuie să sune înainte sau poate să vină direct?

Raul Pintea, Rasport: Clientul sună înainte și ne informează în legătură cu modelul de trotinetă pe care îl deține și problema pe care o are. Pe piață sunt foarte multe modele de trotinete, iar problema majoră cu care ne confruntăm este lipsa pieselor pentru trotinete electrice. 

Sunt câteva branduri, precum Xiaomi, Joyor, Kaabo, Kugoo, pentru care se găsesc piese mai ușor. Noi avem pe stoc piese pentru o varietate mare de trotinete electrice, însă ne este practic imposibil să acoperim tot acest segment. Acesta este și motivul pentru care avem acest prim contact telefonic cu clientul.

Oferiți garanție pentru operațiunile de service și reparații trotinete electrice?

Raul Pintea, Rasport: Desigur. După intrarea în service și completarea fișei de service, specialiștii noștri vor verifica defectul descris și vor face o notă de constatare. Aceasta include componentele necesare, precum și prețul aferent.După ce clientul își dă acordul asupra notei de constatare și a pieselor folosite, începem lucrarea efectiv.

În funcție de operațiunea de service și de piesele folosite se acordă și garanția pentru piese și manoperă.

Foarte multe centre de service trotinete electrice se ocupă doar de chestiuni de bază, cum ar fi pene. Voi, la Rasport, ce faceți în plus? 

Raul Pintea, Rasport: Pe lângă schimburile de camere/cauciucuri trotinete, ne ocupăm și de partea mecanică (schimb rulmenți, plăcuțe de frână ,discuri etc.) și cam tot ce presupune acest segment. În ultimul timp, am observat o cerere foarte mare și pe partea electrică, astfel încât, începând de anul acesta, ne ocupăm și de partea electrică. Avem diverși colaboratori care ne ajută să soluționăm cât mai multe defecțiuni. 

În concluzie, pot să spun că ne ocupăm de toate problemele care pot să apară pe întreaga durată de utilizare a unei trotinete electrice.

Service-ul de trotinete electrice este doar în Cluj Napoca?

Raul Pintea, Rasport: Da, acesta este deschis pentru moment doar în Cluj Napoca, însă primim multe solicitări de reparații din afara județului Cluj, solicitări pe care le soluționăm cu ajutorul firmelor de curierat.

Pentru service trotinete electrice, reparații și întreținere plăci snowboard și schiuri, Rasport vă așteaptă în Cluj, pe strada Aurel Vlaicu nr 1. În afară de divizia de service, pe site-ul www.rasport.ro găsești încălțăminte outdoor, skiuri, clăpari, plăci snowboard noi și second hand, îmbrăcăminte și accesorii pentru sporturile de iarnă. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.