De ce e preferabil să apelezi la o agenție de Marketing Online în loc să te ocupi in-house?

Atunci când ai o afacere, la un moment dat e nevoie de promovare, de marketing. De ce să angajezi o agenție specializată ? De ce să nu te ocupi singur de promovarea firmei tale?

Marketingul online este un domeniu vast, iar campaniile pe rețelele sociale nu sunt așa simple cum par. Numeroși oameni de afaceri au înțeles că este cel mai înțelept să încredințeze această sarcină către o agentie PPC, care poate oferi rezultate net superioare celor obținute in-house. Specialiștii de la agenția re7consulting te pot ajuta să îți construiești cele mai ambițioase proiecte de promovare online. O echipă internă, din firma ta, s-ar putea confrunta cu mai multe probleme, pe care trebuie să le cunoști. 

Iată câteva dezavantaje pentru care e preferabil să apelezi la o agentie promovare online, co comparativ cu marketingul realizat în firma ta :

Cost ridicat

Multe întreprinderi mici nu pot gestiona costul cheltuielilor cu angajarea de noi angajați și, de asemenea, nu își pot permite riscul asociat. O astfel de investiție într-un departament nou de marketing sau într-o persoană neperformantă prezintă un risc major pentru companie.

Prin externalizarea procedurilor de marketing digital către o agenție specializată, cum este agenția re7consulting din București, nu vei risca să pierzi bani, resurse și timp.

Angajarea unui specialist în marketing nu este o idee rea, însă clar un singur om nu poate înlocui expertiza unei echipe.  O agenție de marketing digital îți va oferi toate tipurile de servicii la un cost redus iar tu vei economisi eforturile de a crea un departament de marketing sau de a angaja noi oameni.

Timp irosit cu efortul de gestionare a  marketingului 

Alegerea externalizării serviciilor de marketing îți va permite să te concentrezi asupra activităților de bază care îți fac afacerea profitabilă. 

Modul de gestionare a conturilor pe rețelele de socializare, campaniile de marketing, analizele și planurile sunt activitități complexe, care cer timp. Nu te gândi că le poți face tu, în timp ce te ocupi cu managementul afacerii tale. Pentru a pune în aplicare proiectele de marketing și pentru utilizarea corectă a rețelelor de socializare, e recomandat să externalizezi această misiune către o agenție profesională de marketing digital.

Lipsa de experiență și expertiză

În mediul economic actual, căutarea unor specialiști buni e o sarcină dificilă. Angajarea unei singure persoane poate fi o provocare,  dar imaginează-ți cum e să angajezi o întreagă echipă de marketing.

Trebuie să iei în considerare setul divers de abilități necesare pentru a construi o campanie de marketing profitabilă.  O astfel de expertiză include SEO, proiectare și producție, cercetare și analiză de piață, content writing, editare, printre altele.

În acest fel, un singur angajat, în majoritatea cazurilor, nu posedă toate aceste competențe și vei sfârși prin a angaja mai multe persoane. În schimb, există multe agenții care pot gestiona toate sarcinile care țin de marketing, pentru clienții lor. O agenție de promovare online  e mereu la curent cu ultimele tendințe și creează campaniile publicitare folosind expertiza mai multor specialiști.

Acces redus la  instrumente specializate și tehnologii digitale 

Marketingul joacă un rol important în orice campanie, deoarece te ajută să construiești o imagine corectă a firmei, să aduci noi clienți, să eficientizezi procesele și să obții profit. Există mii de instrumente diferite și sute de canale disponibile pentru marketing. Cum le alegi și cum decizi ce e mai bun pentru firma ta?  O agenție specializată are acces la cele mai noi tehnologii și platforme. 

Concluzii

Folosind experiența agențiilor de marketing online, te asiguri că beneficiezi de cele mai bune servicii.  Agenția re7consulting din București este pregătită să îți ofere experiența îndelungată, folosind talentul și aptitudinile echipei sale, pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate din campaniile de marketing.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.