Unic în România! Un restaurant din Cluj-Napoca a câștigat un prestigios premiu internațional pentru lux!

După doar cinci luni de la deschidere, localul clujean BELUGA din Piața Muzeului, str. Virgil Fulicea nr. 7, reușește să devină primul restaurant din România care a obținut prestigiosul premiu „World Luxury Restaurant Awards™” și a fost înscris în competiția internațională pentru anul 2020.

Cei de la „World Luxury Spa & Restaurant Awards” au venit pentru a doua oară în România, la Cluj-Napoca, și au rămas impresionați de serviciile oferite de restaurantul BELUGA. Aceștia au venit prima dată în România în 2016 și au acordat acest premiu hotelului Privo din Târgu Mureș.

Restaurantele de lux sunt selectate pentru nominalizare bazate pe următoarele criterii:

– design interior la standarde ridicate – aranjarea meselor și scaunelor va trebui să reflecte o atmosferă elegantă și smart;
– calitatea mâncării să fie excelentă – bucătarii trebuie să servească mâncarea cu o prezentare excelentă, arătând o atenție sporită la detalii
– recenzii excelente legate de servire – restaurantul va trebui să aibă recenzii pozitive și să fie recomandat pentru o servire excelentă;

Premiile vor promova restaurantele nominalizate pe baza serviciilor culinare excelente și experiențelor memorabile generate de atmosfera și servirea ireproșabilă.

World Luxury Restaurant Awards™ inspiră excelența și garantează o competiție sănătoasă în industria restaurantelor de lux.

Decorul clasic specific anilor ’30, muzica de calitate, acordurile de jazz & blues, băuturile rafinante care au la baza prestigioasa vodka rusească Beluga şi preparatele delicioase pregătite în colaborare cu vestitul Michelin star chef din Londra, Larry Jayasekara, totul vă aşteaptă pe str. Virgil Fulicea nr. 7, la BELUGA.

One thought on “Unic în România! Un restaurant din Cluj-Napoca a câștigat un prestigios premiu internațional pentru lux!

  1. Patronii acestui local terorizeaza locatarii, ii ameninta si ii sicaneaza. Unul dintre patroni si-a facut nevoile in curte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.