USR Cluj a deschis filială la Huedin și acoperă peste 80% din populația cu drept de vot a județului

Adunarea Generală a filialei locale USR Huedin și-a ales structura, componența și durata mandatului primului Birou Local, organismul executiv al filialei locale.

Duminică, 07 aprilie 2019, membrii prezenți la prima Adunare Generală a filialei locale USR Huedin au decis prin vot ca filiala USR Huedin să fie condusă de un birou cu următoarea formulă: un președinte și trei vicepreședinți, cu mandat de patru luni.

Componența primului Birou Local al Filialei USR Huedin este următoarea:

Președinte: Daian Cutu
Vicepreședinți: Ionuț Rareș Bodea, Cristian Dumitru Mateș, Alexandru Nicola

Obiectivul principal USR Huedin este de a oferi comunității un suflu nou, în care cetățenii să fie prioritari. Vom aborda o politică a bunului simț, centrată pe acțiuni concrete și nu pe denigrarea adversarului. Pe durata mandatului îmi propun să încheg echipa pe care o avem în prezent și, în paralel, să continuăm campania de recrutare membrii noi și potențiali candidați pentru alegerile locale”, a declarat Daian Cutu, președinte USR Huedin.

Odată cu înființarea Filialei Huedin, USR acoperă peste 80% din populația cu drept de vot din Județul Cluj.

Primul pas e făcut, urmează conectarea la agenda publică și asumarea candidaturilor pentru consiliul local și primărie!”, a declarat Călin Sălăgean, președintele USR Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.